Over ons

Ondernemerscafé Deurne: iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur. De avond in De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. 

Begonnen in september 2002 in Het Vervolg aan de Markt in Deurne is het OCD het vaste trefpunt voor ondernemend Deurne. Founding Fathers: Peter-Alexander Driessen, Albert (Appie) Louwers en Henk en Mies Sleegers. Het initiatief rijpte, en werd gesteund, vanuit de stichting Duurzame Bedrijventerreinen Deurne, maar was vooral een project van ondernemende Deurnenaren, van divers pluimage, een rebellenclub, die een laagdrempelig en toegankelijk podium wilde bieden aan de Deurnese ondernemer van detaillist tot fabrikant. Een avond waar iedere Deurnenaar, ondernemer of niet, welkom was en nog steeds is.

Mies Sleegers maakt nog steeds deel uit van de organisatie. De opzet is in de afgelopen tien jaar regelmatig aangepast en inmiddels is De Brouwer de thuisbasis. Gebleven is de dynamiek van jonge honden, ondernemende geesten die steeds bereid zijn de horizon te verbreden en grenzen te verleggen.

Centrale begrippen van het Ondernemerscafé zijn kwaliteit, informatie en setting: thema, gasten en ambiance vormen de basis. De bezoeker van het Ondernemerscafé Deurne moet het idee hebben een live Tv-programma bij te wonen met een begin en een eind. En.. natuurlijk een derde helft waarin je kunt napraten en netwerken.

No budget
Kwaliteit, informatie en setting hebben een prioriteit. Maar.. Ondernemerscafé Deurne is een no budget productie: entree gratis en gasten ook. Deze opzet wordt gewaardeerd: het bezoekersaantal lig gemiddeld tussen de 150 en 200, maar kent natuurlijk uitschieters als het thema actueel is.